Home

Welkom op de website van Cuisine Mondiale Catering.
Met deze website geven wij u een indruk van wat Cuisine Mondiale Catering voor u kan betekenen.

Sinds 1995 maakt Cuisine Mondiale Catering met veel creativiteit en enthousiasme gerechten voor elke gelegenheid. Cuisine Mondiale Catering staat voor wereldkeuken. Zowel bij grote als bij kleine evenementen staan wij met een toegewijd en flexibel team van professionals klaar om u en uw gasten thuis, in uw bedrijf, op de vereniging of waar u ook wenst kennis te laten maken met buffetten uit alle delen van de wereld. Door onze vakkundige en persoonlijke wijze van werken, zorgen wij niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor authenticiteit: wij presenteren de wereld op een dienblad.

Cuisine Mondiale Catering kijkt echter verder dan de culinaire kant. Wij helpen u graag met onder meer de inrichting en aankleding van de gekozen locatie en denken met u mee over alle aspecten van de organisatie. Met onze ervaring en kennis staan wij altijd voor u klaar, zodat u uw gasten op zeer gastvrije wijze en zonder zorgen kunt ontvangen in een ontspannen sfeer, waarbij Cuisine Mondiale Catering garant staat voor service en een uitstekende presentatie.

Tevens beschikken wij over een zaalruimte voor een besloten feest op een schitterende locatie aan het water.

Je kunt pas goed nadenken, liefhebben
en slapen als je goed gegeten hebt...

`Virgina W - Room of One´s Own`

Laatste Nieuws
Barbecue 2015

Eindelijk is het barbecue seizoen weer begonnen! Zo ook bij ons natuurlijk. Zoals elk jaar hebben wij weer een aantal heerlijke barbecue buffetten bedacht. Van malse zoete spareribs tot aan heerlijke spaanse hamburgertjes . Voor ieder wat wils. Of het nu voor een examenfeest, familiefeest, bedrijfs gelegenheid of gewoon gezellig met vrienden lekker barbecueën  is. Voor elke gelegenheid hebben wij wel iets in huis! Dus met grote trots presenteren wij de vernieuwde BBQ buffetten. Voor alle informatie over onze barbecue buffetten kunt u terecht bij het kopje barbecue.

 

Lees verder »